O nama | Kontakt | Moj nalog |

Uslovi i način isporuke

Isporuku proizvoda kupljenih putem naše web prodavnice vršimo samo na teritoriji Republike Srbije, bez Kosova i Metohije, putem kurirske službe “D-Express” d.o.o. Beograd, a isporuku iniciramo mi nakon potvrde Vaše porudžbine.

Za sve porudžbine čija je vrenost preko 6000 din., dostava je BESPLATNA. Za sve porudžbine čija je vrenost manja od 6000 din. poštarinu troškove isporuke snosi kupac i oni iznose 300 din.

Rok isporuke proizvoda, za koje je navedeno da se nalaze na zalihama, na području cele Srbije je od 2 do 5 radnih dana (od dana zaključene porudžbine).

Ako kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzimanje bez valjanog razloga, MEHRZER trgovina d.o.o. zadržava pravo zahtevanja nadoknade troškova rukovanja, transporta i drugih mogućih troškova.

Molimo Vas da prilikom poručivanja unesete broj Vašeg mobilnog telefona kako biste primili SMS poruku sa očekivanim vremenom isporuke i kako bi dostavljač mogao, po potrebi, da Vas kontaktira i dogovori sa Vama vreme isporuke.

Isporuka se vrši radnim danima. Radni dani su od ponedeljka do petka, izuzimajući praznike i neradne dane. Prilikom otpremanja vaše porudžbine, dobićete obaveštenje putem SMS-a i email-a. U email-u ćete dobiti broj za praćenje pošiljke i link preko kojeg možete pratiti gde se vaš paket trenutno nalazi.

Uslovi preuzimanja isporuke
Svi proizvodi su upakovani u transportnu ambalažu tako da se uobičajenim rukovanjem u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda, svaki kupac je dužan da proveri prisustvo eventualnih oštećenja i da ih odmah prijavi kuriru, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.

MEHRZER trgovina d.o.o. ne odgovara za štetu nastalu usled kašnjenja porudžbine.

Prijavi se na newsletter

Ne propusti naše ponude, akcije i popuste