O nama | Kontakt | Moj nalog |
-53%

Set šerpi INOX 18/10 – 7 kom

11.999,00 rsd

Najnovija kolekcija Mehrzer Inox posuđa je savršen izbor za one koji žele kvalitetan i izdržljiv kuhinjski set šerpi po prihvatljivoj ceni.

Set Mehrzer šerpi sadrži 4 posude dimenzija koje su vam najpotrebnije u kuhinji zajedno sa staklenim poklopcima koji olakšavaju kuvanje.
Posuđe je vrhunski modernog dizajna sa detaljima crvene boje. U svim posudama ove kolekcije nalazi se laserski ugravirana merna skala.

Očekuje vas lako i brzo pripremanje finih jela uz vrhunski set od 4 MEHRZER lonca od vrhunskog nerđajućeg čelika. Pored toga što je  vrhunskog dizajna, hrana se u njemu kuva ravnomerno, a posuđe se pere izuzetno lako. Posuđe je podesno za sve vrste šporeta, uključujući rerne i šporete sa indukcionom pločom.

✔️ UŠTEDA VREMENA – Visokokvalitetni CrNi 18/10 nerđajući čelik veće debljine osigurava brzo i ekonomično pripremanje hrane.
✔️ JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE – Očistite ga brzo i jednostavno, ručno ili u mašini za pranje sudova.
✔️ OTPORNOST – Nerđajući čelik 18/10 izuzetno je otporan na oštećenja.
✔️ UKLJUČENI POKLOPCI – Specijalno dizajnirani poklopci sprečavaju zadržavanje hrane i razmnožavanje bakterija.
✔️ GARANCIJA – Garantujemo vam da će šerpe Premium Inox serije trajati generacijama – što se potvrdilo u 100,000 srpskih domaćinstava.

Set lonaca INOX 18/10 - 7 kom

Set šerpi sastoji se od:
● Šerpa za sosove 16cm, 1,6 L
● Duboka šerpa s poklopcem 16cm, 2,2L
● Duboka šerpa s poklopcem 20cm, 4,0L
● Duboka šerpa s poklopcem 24cm, 7,0L

34 na zalihama

Dostupno odmah

BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE IZNAD 6000 RSD
100% SIGURNA ONLINE KUPOVINA
PLAĆANJE NA RATE DO 12 RATA BEZ KAMATA

Premium Inox 18/10 posuđe odlikuje se visokim stepenom izdržljivosti, omogućava ekonomično pripremanje hrane i lako održavanje.
Efikasnost kuvanja se postiže vrhunskom raspodelom toplote, tako da voda izuzetno brzo proključa. Zahvaljujući mernoj skali za tečnost sa unutrašnje strane, kuvanje postaje i praktičnije. Celom procesu doprinose i stakleni poklopci koji olakšavaju pripremanje hrane.

Kvalitet materijala garantuje uštedu energije, a lonci se lako čiste i jednostavno održavaju, mogu se prati u mašini za pranje sudova. Inox posuđe MEHRZER može da se koristi na svim tipovima ringli, uključujući indukcione ploče.

Kuvajte kao profesionalni chef-ovi – u svom domu. Tajni sastojak finog kuvanja poznatih chef-ova, ali i preko 100,000 srpskih domaćica i domaćina, su naši vrhunski Inox lonci i poklopci MEHRZER 18/10, uz koje će svako vaše jelo biti gotovo za tren oka, a posuđe oprano još brže.

Ukoliko želite kvalitetan i izdržljiv kuhinjski set lonaca po prihvatljivoj ceni, izaberite ovaj set.

SKU: 200038

Kategorija: ŠERPE I POKLOPCISETOVI ŠERPI

Kolekcija: PREMIUM INOX 18/10

Vrsta: SETOVI ŠERPI

Materijal: INOX 18/10

Pojedinačno ili set: SET

Prikladno za indukciju: PRIKLADNO ZA INDUKCIJU

Prijavi se na newsletter

Ne propusti naše ponude, akcije i popuste