O nama | Kontakt | Moj nalog |
-23%

Okrugli pekač/šerpa 26cm CAST ROYALE

11.499,00 rsd

Mehrzer gusano posuđe – Šerpa od livenog gvožđa

Šerpu od livenog gvožđa, kulinarski klasik, obožavaju kuvari širom sveta već skoro čitav vek. Savršeno je dizajnirana za variva, pečenja, supe, musake.
Ovo kultno gusano posuđe će Vam pružiti nezaboravne obroke intenzivnijeg ukusa.

Mehrzer gusani pekači su posebni jer mogu satima da održavaju stabilnu temperaturu i vlažnost na celoj površini namirnica, što omogućava postepeno kuvanje i bolje rezultate, bilo da se radi o sporo pečenoj govedini, povrću ili testu.

✔ BEZBEDNOST – Ručke koje obezbeđuju sigurno držanje, čak i sa rukavicama za rernu
✔ POGODNOST – Pogodno za sve vrste šporeta, uključujući indukcione i rerne
✔ UŠTEDA VREMENA I ENERGIJE – Vrhunska distribucija i zadržavanje toplote unutar emajliranog livenog gvožđa/gusa. Gus obezbeđuje optimalnu distribuciju toplote i ravnomerno zadržavanje toplote unutar šerpe.
✔ OTPORNOST – Vrhunski unutrašnji crni emajl je otporan na spoljašnje uticaje,nije podložan promeni boje i još je otporniji na habanje, dok mat spoljašnji emajl koji je otporan na lomljenje i pucanje daje ovom proizvodu potpuni “Premium” utisak.
✔ JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE – Zahvaljujući unutrašnjem sloju emajla, Mehrzer šerpa od livenog gvožđa može se lako očistiti. Posuđe od gusa je trajno zaštićeno emajliranim premazom koji sprečava rđanje. Preporučujemo isključivo ručno pranje.

37 na zalihama

Dostupno odmah

BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE IZNAD 6000 RSD
100% SIGURNA ONLINE KUPOVINA
PLAĆANJE NA RATE DO 12 RATA BEZ KAMATA

Šerpe od livenog gvožđa namenjene su za kuvanje, sporo pečenje ili dinstanje većih komada mesa, a takođe i za pripremu čorbi, ribe, gulaša i svih drugih jela.
Konstrukcija od livenog gvožđa/gusa zadržava toplotu za ravnomerno kuvanje i pečenje bez potrebe za stalnim nadzorom. Vaša ukusna jela i kreacije će takođe duže ostati topli za stolom.
Zahvaljujući čvrsto zatvorenom poklopcu, umesto da hrana izgubi ukus tokom pripreme usled isparavanja, vraćanjem kondenzata se poboljšava njen ukus.
S obzirom da je gusano posuđe deblje, nakon što se konačno zagreje, ono održava konstantnu temperaturu, emitujući toplotu tako da se sastojci ravnomerno kuvaju.
Posuđe od gusa zahteva malo održavanja i gotovo je neuništivo.
Posuđe za pečenje sa emajliranim premazom odlikuje se visokim nivoom robusnosti. Ogrebotine, udarci ili čak jaka kiselina ne mogu mu naškoditi, tako da je posuda za pečenje dugotrajna. Pošto je posuda za pečenje napravljena od prirodnih materijala, ne oslobađaju se štetne materije, pa je veoma zdrava za kuvanje.

SKU: 800006

Kategorija: PEKAČIPLITKE ŠERPEŠERPE I POKLOPCI

Kolekcija: CAST ROYALE

Vrsta: PEKAČI ZA MESOPLITKE ŠERPE

Materijal: EMAJL

Pojedinačno ili set: POJEDINACNI ARTIKL

Prikladno za indukciju: PRIKLADNO ZA INDUKCIJU

Prijavi se na newsletter

Ne propusti naše ponude, akcije i popuste