O nama | Kontakt | Moj nalog |

O nama

MEHRZER je Premium brand prepoznat po vrhunskom posuđu proizvedenom kombinirajući pažljivo odabrane materijale, vrhunski dizajn, dugogodišnje iskustvo i strast prema kuhanju.

Doživotna garancija
Prvi smo predstavili posuđe sa 100- godišnjom garancijom koje je visokog kvaliteta, zdravstveno bezbedno i testirano u skladu sa najzahtevnijim evropskim standardima. Kvalitet je za nas obaveza i odgovornost, pa se iz tog razloga većina naših proizvoda proizvodi u Evropi.

Inspiracija
Tokom svih ovih godina smo pratili šta je zaista potrebno našim kupcima, tako da inspiraciju crpimo iz svakodnevnog života kako bismo vam pružili besprekoran proizvod i rešenja koja kuvanje čine lakšim i prijatnijim. Verujemo da proizvod mora biti prilagođen vama, bilo da ste profesionalc ili početnik u kuhinji.

Nagrade i priznanja
Naša posvećenost detaljima daje kao rezultat vrhunski dizajnirano i funkcionalno posuđe. Ponosni smo što su naši proizvodi višestruko nagrađivani za dizajn i funkcionalnost na raznim međunarodnim sajmovima.

Visok nivo kvaliteta
Kroz detaljan i pažljiv izbor sirovina, uz stalno praćenje proizvodnog procesa u našim fabrikama, u mogućnosti smo da obezbedimo najviši standard kvaliteta za svaki proizvod koji nosi naziv MEHRZER.

Posvećenost zadovoljstvu kupca
Zahvaljujući visokom kvalitetu materijala od kojih je izrađeno, MEHRZER posuđe se lako održava i jednostavno čisti, a istovremeno omogućava brzo i zdravo pripremanje hrane. Neprestano razvijamo naše znanje kako bismo vam doneli maštovita, vrlo efikasna i jednostavna rešenja, kreiramo inovacije koje vam garantuju uspeh, kako biste mogli da podelite sa vašom porodicom još više trenutaka sreće.

Mehrzer proizvodi će postati deo vaše porodice i to iz generacije u generaciju.


mail@mehrzer.rs
+381 69 4199 969MEHRZER TRGOVINA D.O.O. Krnješevci je ovlašteni prodavatelj MEHRZER posuđa.

MEHRZER TRGOVINA D.O.O. Krnješevci
PRVA INDUSTRIJSKA bb, 22314 Krnješevci, Srbija
MB:21654906
PIB:112345276

Prijavi se na newsletter

Ne propusti naše ponude, akcije i popuste