O nama | Kontakt | Moj nalog |

Načini plaćanja

Sve cene su izražene u dinarima i uključuju PDV. Kupac se obavezuje da naručene proizvode plati na jedan od sledećih načina plaćanja:

1. Plaćanje pouzećem (po prijemu pošiljke)

Plaćanje pouzećem omogućava kupcu da iznos porudžbine plati dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, odnosno iznos se ne može platiti kreditnom karticom.


2. Plaćanje kreditnim karticama: 

JEDNOKRATNO: Visa, MasterCard, Maestro, Dina, American Express bilo koje banke

12 RATA BEZ KAMATA: MasterCard, Visa i American Express kartice Intesa banke


3. Plaćanje virmanom:

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrednost narudžbine. Uplatu potom možete izvršiti korišćenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započećemo s obradom vaše narudžbine. Kako se datumi izrade narudžbine i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomeranje datuma isporuke.


Erste Bank a.d. Novi Sad : 340-1102863061

Banka Intesa : 160600000125028878

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju 
e-mail: mail@mehrzer.rs


Izjava o bezbednosti on-line plaćanja

Izjava o bezbednosti on-line plaćanja
Visok stepen bezbednosti i trgovaca i kupaca. Prilikom plaćanja u našoj web prodavnici koristite CorvusPay – napredni sistem za bezbedno prihvatanje platnih kartica putem Interneta.

CorvusPay osigurava potpunu poverljivost podataka Vaše platne kartice već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay obrazac za plaćanje. Podaci o plaćanju se kao šifrirani prosleđuju od Vašeg web pretraživača do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša prodavnica nikada ne dolazi u kontakt sa potpunim podacima o Vašoj platnoj kartici. Takođe, podaci su nedostupni čak i zaposlenima u CorvusPay sistemu. Izolovano jezgro samostalno prenosi i upravlja osetljivim podacima, pri tom ih održavajući potpuno bezbednim.

Obrazac za unos podataka o plaćanju je obezbeđen SSL transportnim kodom najveće pouzdanosti. Svi uskladišteni podaci su dodatno zaštićeni šifrovanjem, korišćenjem kriptografskog uređaja koji je sertifikovan prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahteve u vezi sa bezbednošću on-line plaćanja koji su propisani od strane vodećih kartičnih brendova, odnosno posluje u skladu sa standardom – PCI DSS Level 1 – najvišim bezbednosnim standardom u industriji platnih kartica. Prilikom plaćanja karticama uključenim u 3-D Secure program, Vaša banka, osim važnosti same kartice, dodatno potvrđuje Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info smatra sve prikupljene informacije bankarskom tajnom i tretira ih u skladu sa tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namenjene. Vaši osetljivi podaci su potpuno bezbedni, a privatnost im garantuju najsavremeniji bezbednosni mehanizmi. Prikupljaju se samo podaci neophodni za obavljanje posla u skladu sa propisanim zahtevnim procedurama za on-line plaćanje.

Bezbednosne kontrole i operativne procedure koje se primenjuju na našu infrastrukturu obezbeđuju trenutnu pouzdanost sistema CorvusPay. Pored toga, održavanjem stroge kontrole pristupa, redovnim praćenjem bezbednosti i detaljnim proverama radi sprečavanja ugrožavanja mreže kao i planiranom primenom odredbi o informatičkoj bezbednosti, održava se i poboljšava nivo bezbednosti sistema zaštitom podataka sa Vaše platne kartice.


 

  

Prijavi se na newsletter

Ne propusti naše ponude, akcije i popuste