O nama | Kontakt | Moj nalog |

Izjava o bezbednosti on-line plaćanja

Prilikom plaćanja u našoj web prodavnici koristite CorvusPay – napredni sistem za bezbedno prihvatanje platnih kartica putem Interneta.

CorvusPay osigurava potpunu poverljivost podataka Vaše platne kartice već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay obrazac za plaćanje. Podaci o plaćanju se kao šifrirani prosleđuju od Vašeg web pretraživača do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša prodavnica nikada ne dolazi u kontakt sa potpunim podacima o Vašoj platnoj kartici. Takođe, podaci su nedostupni čak i zaposlenima u CorvusPay sistemu. Izolovano jezgro samostalno prenosi i upravlja osetljivim podacima, pri tom ih održavajući potpuno bezbednim. 

Obrazac za unos podataka o plaćanju je obezbeđen SSL transportnim kodom najveće pouzdanosti. Svi uskladišteni podaci su dodatno zaštićeni šifrovanjem, korišćenjem kriptografskog uređaja koji je sertifikovan prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahteve u vezi sa bezbednošću on-line plaćanja koji su propisani od strane vodećih kartičnih brendova, odnosno posluje u skladu sa standardom – PCI DSS Level 1 – najvišim bezbednosnim standardom u industriji platnih kartica. Prilikom plaćanja karticama uključenim u 3-D Secure program, Vaša banka, osim važnosti same kartice, dodatno potvrđuje Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. 

Corvus Info smatra sve prikupljene informacije bankarskom tajnom i tretira ih u skladu sa tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namenjene. Vaši osetljivi podaci su potpuno bezbedni, a privatnost im garantuju najsavremeniji bezbednosni mehanizmi. Prikupljaju se samo podaci neophodni za obavljanje posla u skladu sa propisanim zahtevanim procedurama za on-line plaćanje. 

Bezbednosne kontrole i operativne procedure koje se primenjuju na našu infrastrukturu obezbeđuju trenutnu pouzdanost sistema CorvusPay. Pored toga, održavanjem stroge kontrole pristupa, redovnim praćenjem bezbednosti i detaljnim proverama radi sprečavanja ugrožavanja mreže kao i planiranom primenom odredbi o informatičkoj bezbednosti, održava se i poboljšava nivo bezbednosti sistema zaštitom podataka sa Vaše platne kartice.
 
Hvala što koristite CorvusPay! 

  

Prijavi se na newsletter

Ne propusti naše ponude, akcije i popuste